Önkormányzati sajtószolgálat
MTI - hírügynökség
2024. április 24. szerda
Hírek témák szerint

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2019. május 13., hétfő 15:36

Miskolc is ott lesz az Ipar napjai 2019 szakkiállításon
 Miskolc is ott lesz az Ipar napjai 2019 szakkiállításon

Miskolc és a városba betelepült járműipari cégek évek óta együtt vesznek részt az Automotive Hungary kiállításon. A közös stand, a közös megjelenés vonzó a városban működő cégek számára, amelyek ezzel azt is mutatják, otthonra találtak itt és elégedettek a város gazdaságfejlesztési törekvéseivel, a város nyújtotta lehetőségekkel. Most az Ipar napjai szakkiállításon más iparági cégekkel lesz közösen jelen Miskolc.
Az Ipar napjai kiállításon Miskolc idén első ízben vesz részt. Míg az Automotive Hungary rendezvény elsősorban a város hazai és nemzetközi járműipari nagyvállalatai számára teremt üzleti fórumot, az Ipar napjai szakkiállítás – melyet május 14 - 17 között rendeznek Budapesten – ennél szélesebb körben kínál lehetőséget más ágazatokban működő cégek számára is a közös bemutatkozásra.
– Miskolcnak többek között az a célja, hogy a kiállítási megjelenéseken bemutassa az itt működő kiváló cégeket, és megmutassa, hogy velük partnerségben azon dolgozunk, hogy Miskolc vonzó város legyen a munkavállalók és a munkaadók számára egyaránt. Miskolc „a Te helyed”, ahol jó élni, dolgozni, szórakozni – mondta Pfliegler Péter alpolgármester, aki személyesen is képviseli Miskolcot a kiállításon. – Miskolcnak az Ipar napjai standja nagyon sokszínű: 4 különböző ágazatban tevékenykedő partner állít ki a várossal együtt. Az Automotive Hungary kiállításon túl ez a megjelenés még szélesebbre tárja azt az ablakot, amelyen a befektetők, a fejlesztők beleláthatnak Miskolc gazdasági életébe, találkozhatnak a nálunk lévő cégek képviselőivel, akik velünk együtt tudják elmondani, nekik miért jó Miskolcon. Mi pedig ismét bemutatjuk az irántunk érdeklődőknek, az innovatív és biztos jövőt ajánló munkahelyek iránt érdeklődőknek, hogy mit tudunk adni, milyen gazdasági és kulturális környezetet tudunk biztosítani Miskolcon a fejlődés érdekében – összegezte Pfliegler Péter az Ipar napjai kiállítás jelentőségét.
Miskolc standján négy, miskolci telephellyel rendelkező, de országosan és európai, illetve világszinten is jelentős gazdasági szereplő állít ki.
Az egyik a SIAD Hungary Kft., amely az ipari gázok területén szerzett szakértelmével, jó minőségű termékeivel, technológiájával és tapasztalatával a vegyipart segíti, például termelékenységük növelésében, környezetvédelmi célkitűzéseik elérésében. Másik a TenPao Hungary Kft., amely 40 éves múltra visszatekintő hongkongi cégcsoport egyetlen európai tagja. Intelligens töltőket, vezérlőket, alaplapokat, tápegységeket gyártanak a legnevesebb cégek számára is. Harmadik a Boskó Hidraulika, amely több évtizede Miskolcon működő neves magyar tulajdonú, családi vállalkozás. A hidraulikus munkahengerek és rendszerek kezelése, tervezése, karbantartása mellett, fémmegmunkálást és felületkezelést is végeznek partnereik megelégedésére. Negyedik a United Call Centers, a legrégebben Miskolcon működő call-center, amely szolgáltatásait ipari üzemek számára is kínálja. Az Év Felelős Foglalkoztatója, Pegazus-díjas, Család- és Fogyatékosság-barát munkahely, évről-évre dinamikusan fejlődik és jelentős számú nemzetközi partnerrel áll kapcsolatban.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Önkormányzati érdekszövetségek hírei
Magyar Polgármesterek XII. Világtalálkozója
2018. június 28., csütörtök 12:56
A Magyar Önkormányzatok Szövetsége    2018. június 29-30-án  Gödöllőn rendezi meg a
 Magya...
TÖOSZ állásfoglalás a 2018. évi központi költségvetésről
2017. május 26., péntek 09:27
A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) kibővített Elnöksége 2017. május 23-ai ül...
Országos önkormányzati szövetségek szolidaritási nyilatkozata
2016. június 8., szerda 19:13
Az Önkormányzatok Nemzeti Együttműködési Tanácsa (ÖNET) önkormányzati oldalát képviselő Elnökök T...
Belügyminisztérium hírei
Közlemény
2010. július 23., péntek 15:49
A belügyminiszter 2010. július 22-ei, a működésképtelen helyi önkormányzatok támogatásáról szóló ...
A megszűnt Önkormányzati Minisztérium archív hírei
Az önkormányzati rendszer átalakításáról, az önkormányzatokat ...
2010. június 28., hétfő 17:02
Az új kormány önkormányzatokat érintő elképzeléseiről esett szó az ETK Önkormányzati Klub legutób...
Kormányzati segítség a zempléni településeknek
2010. május 13., csütörtök 11:29
Dr. Pataki István, az Önkormányzati Minisztérium szakállamtitkára és dr. Hoffmann Imre, az Ország...
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.