BUDAPEST FŐVÁROS XXI. Kerület - Csepel Önkormányzata
2009. június 25., csütörtök 11:20

ÁRVÍZVÉDELMI FELHÍVÁS CSEPELI NAGY-DUNA PARTJÁN LÉVŐ INGATLANOK TULAJDONOSAIHOZ, HASZNÁLÓIHOZ!
Közlemény a Főváros XXI. Kerületi Védelmi Bizottságának mai értekezletéről
Tájékoztatás a Rózsa utca alatti hullámtérben lévő ingatlanok tulajdonosainak, használóinak

Az árvízvédelemmel, élet- és vagyonvédelemmel kapcsolatos kérdésekkel, bejelentésekkel a Csepeli Polgármesteri Hivatal Városépítési Irodához (XXI. kerület, Szent Imre tér 10., Telefon: 276-66-22) és a Fővárosi Polgári Védelem XXI. kerületi Kirendeltséghez (Telefon: 277-63-36) lehet fordulni.

Az árvízvédelmi helyzetre való tekintettel – polgármesternek, a Kerületi Védelmi Bizottság (KVB) elnökének kezdeményezésére – ma rendkívüli ülést tartott a KVB. Az értekezleten a bizottság tagjai tájékoztatást kaptak a dunai vízállás jelenlegi és várható alakulásáról, a csepeli partszakasz helyzetéről, az árterületen élőkről, a kerületi polgári védelem által eddig megtett megelőző intézkedésekről. A bizottság meghatározta a további tennivalókat, az érintett csepeliek tájékoztatásával összefüggő feladatokat. A Kerületi Védelmi Bizottság – figyelemmel a dunai árhullám alakulására – folyamatosan ellenőrzi az árterületet, s ha szükséges, további döntéseiről, intézkedéseiről tájékoztatja az érintetteket, a csepelieket.

Az árvízvédelmi felhívás a csatolt fájlból és az önkormányzat (csepel.hu) honlapjáról teljes terjedelmében letölthető, elolvasható

1 csatolt dokumentum Árvízi felhívás Csepelről
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.