VERESEGYHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2011. június 20., hétfő 07:25

Így olvasunk mi - fotópályázat amatőr fotósok számára
A    veresegyházi Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár; Művelődési Ház és Könyvtár,    Csomád; Füredi Mihály Községi Könyvtár, Váckisújfalu; Községi Könyvtár,    Vácegres; Községi Könyvtár, Vácrátót pályázatot hirdet amatőr fotósok    számára.    
Várunk    minden olyan fényképet, amely olvasó embereket, jeleneteket,    élethelyzeteket ábrázol. Ezen belül a fotók bármilyen témájúak lehetnek,    bárhol készülhetnek, bármit ábrázolhatnak.    
Pályázhat    mindenki, korhatár nélkül. Egy pályázó legfeljebb három pályaművel (3    fotográfiával) pályázhat. A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői    alkotásával pályázhat.    
A    pályamunkákat a veresegyházi Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár és a    közreműködő könyvtár munkatársai bírálják el. A legjobbakat nyereményekkel    jutalmazzuk. A legjobb munkákból vándorkiállítást rendezünk a fent nevezett    könyvtárakban. A kiállítás megtekinthető az Országos Könyvtári Napok    keretében 2011. október 1-jétől.    

A    pályázat benyújtásának határideje: 2011. augusztus 31.          

A fotót jpg formátumban a kolcseyfvk@vk-veresegyhaz.bibl.hu e mail címre küldheti be, vagy elektronikus adathordozón vagy analóg formában, kinyomtatva vagy fotográfiai úton előhívott papírképen, postai úton a Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár címére elküldheti, illetve személyesen is eljuttathatja a Kölcsey Ferenc Városi Könyvtárba vagy a közreműködő könyvtárakba.

Címünk:
Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár 2112 Veresegyház, Fő út 53.

A leadott pályázatokon kérjük feltüntetni a kép nevét és a pályázó személyi adatait (név, cím, életkor), ill. esetlegesen a kép leírását.

A pályamunkákra írják rá: Így olvasunk mi

További információ és részletes pályázati kiírás:
Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár
2112 Veresegyház, Fő út 53.
www.vk-veresegyhaz.bibl.hu
kolcseyfvk@vk-veresegyhaz.bibl.hu
06 28 385 231
06 20 3727873
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.