BÉKÉS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2011. december 8., csütörtök 14:02

Vállalkozói Alap pályázatot hirdet 2012-re Békés Város Önkormányzata
Pályázati Felhívás


Békés Város Önkormányzata pályázatot hirdet a 2012. évi költségvetésében elkülönített Vállalkozói Alap terhére, Békés Város közigazgatási területén megvalósuló beruházások támogatására, amelyeknek bizonyított a munkahely teremtő és/vagy megtartó hatása.
A pályázat keretében az Önkormányzat kamatmentes kölcsönt nyújt azon egyéni vállalkozók, őstermelők illetve gazdasági társaságok részére, amelyek vállalják, hogy a megvalósított beruházás eredményeként szervezetükön belül új álláshelyet hoznak létre, de legalább az alkalmazottak állománya nem csökken. A létszámadatokat a támogatás visszafizetésének időtartama alatt a Polgármesteri Hivatal ellenőrizteti.


Támogatást nyújtó szervezet:          Békés Város Önkormányzata
Támogatás formája:              kamatmentes kölcsön
Támogatási cél:                                            Békés város közigazgatási területén megvalósuló munkahelyteremtő és/vagy megtartó beruházások támogatása
Támogatás mértéke:
·        Maximum: - a számlákkal, adásvételi szerződésekkel igazolt költségek nettó összege azoknál a pályázóknál, ahol a beruházás ÁFA-ját visszaigényelték
                          - a számlákkal, adásvételi szerződésekkel az igazolt költségek bruttó összege azoknál a pályázóknál, ahol a beruházás ÁFA-ját nem igényelték vissza.
Saját forrás: nem kerül megállapításra.


Beadás módja és határideje:
Pályázni a kitöltött pályázati adatlap és a kötelezően csatolandó mellékletek beadásával lehet.
A pályázatot Békés Város Polgármesterének címezve (5630 Békés, Petőfi u. 2.) kell benyújtani személyesen vagy postai úton úgy, hogy az legkésőbb 2012. január 10-én 14 óráig beérkezzen. A borítékon kérjük jól láthatóan feltüntetni: „Vállalkozói Alap Pályázat”


1 csatolt dokumentum Vállalkozói Alap pályázat adatlappal
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.