NAGYKÖKÉNYES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2012. május 23., szerda 16:01

Akár több mint 7 milliós pályázati támogatás veszhet el az eljáró hatóság indokolatlan időhúzása miatt
Nagyon rövid idő áll már csak a rendelkezésünkre, hogy benyújthassuk egy pályázati támogatás elszámolásához a szükséges dokumentumokat, és ennek a legfontosabb eleme, a még április elején jogerőssé vált használatba vételi engedély, amit az eljáró BAZ megyei kormányhivatal kulturális örökségvédelmi irodájának műemlék felügyelője még a mai napig nem adott ki, akár több mint 7 millió forintos pályázati támogatás elvesztését is jelentheti településünk számára.
A megkeresésekre kapott folyamatos ígérgetés, mellébeszélés és egymásra mutogatás az, amivel jellemezni lehetne a munkáját. Már minden kérését hónapokkal ezelőtt teljesítettük, ám ennek ellenére semmi sem történik.
Hasonló a helyzet egy másik támogatással is, ahol több mint egy éve várunk egy építési engedélyre ugyanettől az ügyintézőtől, hogy végre elindíthassuk a közbeszerzési folyamatot, de pontosan ugyan úgy mint az előző esetben, semmi sem történik.
Hogyan támogatja ez a kormányzati kommunikációban megjelenő célt, miszerint fel kell gyorsítani az EU-s támogatások felhasználását, lehívását a rendelkezésre álló időszakban?
Kistelepülésünk, Nagykökényes a döntéshozók segítségét és támogatását kéri!
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.