MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2012. június 29., péntek 14:23

Nyugdíjas közösségek találkozása Martfűn - galéria
A 16. alkalommal került sor a Tiszazugi Nyugdíjas Találkozóra Martfűn, a Városi Művelődési Központban. Már hagyománnyá vált, hogy évente egy alkalommal találkoznak a tiszazugi nyugdíjasok. A rendezvény résztvevői voltak a martfűi klubok, valamint Mezőhék, Kengyel, Cibakháza, Tiszaföldvár, Tiszainoka, Tiszakürt és Homok nyugdíjasai. 

A nyugdíjas közösségek összetartásának jelentőségét hangsúlyozva köszöntötte a találkozó 250 részt vevőjét dr. Kiss Edit polgármester. – Szívből gratulálok ennek a nagyszabású rendezvénynek a megszervezéséhez a házigazda Kossuth Nyugdíjasklub tagjainak.  E szép hagyományokat ápoló találkozó sok-sok éve őrzi a Tisza Cipőgyár nagy közösségének összetartását, mely évtizedek óta és remélhetőleg még sokáig gazdagítja a környező települések nyugdíjasklubjainak életét.
 A barátság jegyében az ünnepséget a klubok műsora színesítette. Ez a rendezvény több generációs. A József Attila Általános Iskola tanulója, Busi Lívia szavalata nagy sikert aratott, és büszkék vagyunk rá. A műsorban elhangzottak népdalok, néptánc és egyéb megemlékezések a régi időkről. A találkozó példát mutat a fiatalok részére, akik a külső teraszon nézték és táncoltak a közönséggel együtt, és hallhatták a régi szép slágereket.

Tóth Fekete Mihályné
vezető
Kossuth Nyugdíjasklub

1 csatolt kép 1
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.