BUDAKESZI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2012. szeptember 17., hétfő 08:50

Meglepetés a Fűzfa Kupán - galéria
Idén a hetedik alkalommal rendezte meg a Fűzfa Egyesület röplabdatornáját, amelyre ezúttal 10 csapat érkezett. A tornát meglepetésre a Budakeszi Felvidék csapata nyerte meg. A Fűzfa utcában lévő parkban kialakított 2 füves pályán vasárnap délután egészen sötétedésig folyt a küzdelem, a sportszerető résztvevők izgalmas csatákban döntötték el a továbbjutásokat. A négyes döntő is kiélezett küzdelmet hozott, idén nem sikerült a Nagy Sándor József Gimnázium címvédése.
 
A Fűzfa Egyesület 2005-ben döntött úgy, hogy Budakeszi sportszerető baráti társaságainak röplabdakupát szervez, amelyre az akkor sittlerakóból parkká alakított füves terület adott lehetőséget. Az első kupa nagyon jól sikerült, így azóta minden évben megrendezték a röplabda tornát.
Idén is tíz csapat érkezett összemérni erejét, ott volt az Önkormányzat csapata, az eddig ötször nyerő Nagy Sándor József Gimnázium csapata, a JobbKor Egyesület és további hét baráti társaság. A csoportmeccsek nagy küzdelmet hoztak, a 4 továbbjutó csapat pedig körmérkőzéssel döntötte el a végső győztest. Nagy csatában végül a Budakeszi Felvidék csapata nyerte a tornát, Keller Tibor vezetésével.
A dobogós csapatoknak a torna díszvendége, Sarlós György olimpiai ezüstérmes evezős (1968, Mexikó) adta át a kupákat.
 
B.G.
Budakeszi Hírmondó

További információk, eredmények a Fűzfa Egyesület honlapján.
http://fuzfaegyesulet.hu/fuzfakupa.html

Képek: Berlinger Gábor
http://hirmondo.budakeszi.hu/galeria/category/315-20120916-fuzfa-roplabda-kupa


3 csatolt kép 321
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.