SZENTENDRE VÁROS ÖNKORMÁNYZAT
2009. október 5., hétfő 12:04

Energia- és környezettudatos építészet Európában
Szentendre Város Önkormányzata 2009-ben 2,5 mrd Ft pályázati támogatásból újítja meg óvodáit, szakorvosi rendelőintézetét, Pannónia városrész csatornahálózatát, a Barackos és Egres utat, a mobilgát tervezését. Az idei évben már számos beruházást sikerrel zártunk le és adtunk át. Minden fejlesztés követelménye ma már az energia- és környezettudatos szemléletmód megvalósítása.

            Szentendre városa még 2008-ban csatlakozott egy nemzetközi kezdeményezéshez (SECHURBA-projekt), amely európai történelmi belvárossal rendelkező települések energiahatékonysági mutató növelésére törekszik. Ez a projekt elérkezett egy fordulópontjához, amely eredményeként Szentendre belvárosában található önkormányzati épületek is ilyen szellemben megújulhatnak.

            Ezúton hívom meg Önt 2009. október 9-én (péntek) 10 órakor kezdődő Sechurba-workshopra a Városháza Dísztermébe. Várom Önt, amennyiben szívesen megismerné ezeket az elképzeléseket, amennyiben ötleteivel, javaslataival és észrevételeivel hozzájárulna munkánk még sikeresebbé tételéhez.

            A mellékelt programban tájékozódhat a tervezett programról, amelynek célja a téma részletes áttekintése, gyakorlati szempontból, valamint a résztvevők között kialakuló párbeszéd és vita során felmerülő kérdések szakemberek általi megválaszolása. 

            A rendezvényre előzetes regisztráció szükséges, ezért részvételi szándékát kérem, szíveskedjék írásban () vagy telefonon (26/503-371 vagy 26/503-347) jelezni. Bízom abban, hogy személyes jelenlétével megtiszteli rendezvényünket és emeli annak szakmai színvonalát.

Tisztelettel:


Dr. Dietz Ferenc
   polgármester

1 csatolt dokumentum Program
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.