BUDAPEST FŐVÁROS XIX. kerület - Kispest Önkormányzata
2012. december 21., péntek 08:08

Megajándékozták a gyerekeket - galériák
A városházi karácsonyon több mint 200 óvodást és kisiskolást ajándékozott meg az önkormányzat. A Mikulásházban a polgármester adta át az ajándékot 7 kisgyereknek.

A hagyományos városházi gyermekkarácsonyt több mint tíz éve szervezi a Wekerlei Kultúrház. Azokat a gyerekeket – óvodásokat, kisiskolásokat – ajándékozzák meg, akiket a pedagógusok magaviseletük, tanulmányi eredményük vagy sportsikerük alapján kiválasztanak. Idén mintegy 230 kisgyerek – óvodánként négy, iskolánként tíz – vett rész az eseményen. Az önkormányzat 400 ezer forinttal támogatta a programot. Gajda Péter polgármester köszöntője után a Grimm-Busz Színház ünnepi előadását láthatták a meghívott gyerekek, majd megkapták ajándékaikat: édességeket és könyveket.

A Mikulásház ajtajánál elhelyezett kívánságládába idén is száznál több gyerek dobta be levelét. Közülük hétnek teljesült a kívánsága: Mátyus Renáta és Mátyus Benedek Sándor, valamint Gothárd Henrietta, Vellai Daniella, Harka Szilvia Brigitta, Antal Zsófia és Antal Bernadett a polgármestertől és a mikulástól kapták meg ajándékaikat. A legjobb rajzok készítőit is megjutalmazta a Mikulás: Farkas Ákos, Gothárd Henrietta, Mátyus Benedek Sándor, Benkovics Barbara, Császár Csenge és Balogh Anita kapott ajándékot.


http://uj.kispest.hu/index.php/hirek/1885-megajandekoztak-a-gyerekeket#!prettyPhoto[gallerye697b4292b]/0/
http://uj.kispest.hu/index.php/hirek/1885-megajandekoztak-a-gyerekeket#!prettyPhoto[gallery372400ea38]/0/
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.