BUDAPEST FŐVÁROS XI. kerület - Újbuda Önkormányzata
2013. január 15., kedd 00:36

Egy áramvonalas versenyző Újbudáról
Az Év Irodaháza közönségdíj újabb jelöltje a BudaWest Irodaház, amely Dél-Budán, a Rétköz utca- Szurdok utca által határolt területen fekszik, a Budaörsi úthoz közel.

Az ingatlan megközelítése az M1-M7 autópálya közelsége miatt autóval és tömegközlekedési eszközökkel is kiemelkedően kedvező, frekventált kereskedelmi és közlekedési útvonal.

A BudaWest Irodák 15.100 négyzetméteren kínálnak modern, prémium kategóriás irodaterületet. A szintenként akár 2.700 m2 bérelhető irodaterület, és az épület elsőosztályú műszaki megoldásai a legnagyobb bérlői igényeket is kielégítik. A 3 szintes mélygarázs 299 gépkocsi parkolását és raktárak kialakítását teszi lehetővé.

Az irodaház egyedi fekvése és optimális térszervezése miatt a régió irodaházai között jó pozíciókkal rendelkezik. A transzparens üveghomlokzat bőséges természetes fényt biztosít az irodaterületeknek, az épület körül parkosított, rendezett környezet került kialakításra.

A versenyen 6 kategóriában választják ki a legjobbakat: az Év Irodája, az Év Irodaháza, az Év Tanácsadója, az Év Legzöldebb Irodaháza, az Év Irodapiaci Szereplője, valamint idén először az Év Üzemeltető cége kategóriában is. A jelentkezők először egy közönségszavazáson vesznek részt, majd egy 7 fős, irodapiaci szakemberekből álló, független zsűri választja ki a végső győzteseket. Az iroda.hu III. Díjátadó Gála 2013. január 31-én a Larus Rendezvényközpontban kerül megrendezésre.

Az „Év Irodaháza 2012 Közönségdíj” egy különleges kategória, melynél a bérlői elégedettséget és az irodaház funkcionalitását vizsgáljuk. Kizárólag az alábbi szempontoknak megfelelő irodaházak nevezhetők: 10.000 m2 bruttó alapterületnél nagyobb, 2010-ben vagy az után épült, minimum 70%-os bérbeadottsággal rendelkezik 2012. november 1-jén, A vagy B kategóriás és Magyarországon található.

1 csatolt kép 1
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.