BUDAPEST FŐVÁROS XI. kerület - Újbuda Önkormányzata
2013. január 16., szerda 09:40

Újbuda szívében épült az új remekmű
Az Allee Corner irodaház a XI. kerület szívében épült vegyes funkciójú Allee projektben került kialakításra, 6800 m2-en. Lássuk az Év Irodaháza közönségdíj legújabb jelöltjét!

Az iroda rész 2010 februárjában került átadásra, és jelen pillanatban (az átadás után mindössze 9 hónappal) közel 80%-os telítettséggel rendelkezik. Kiváló elhelyezkedése, és a közvetlen közelben található szolgáltatások széles skálája mellett az irodaterületek rugalmas alakíthatósága és a versenyképes bérleti díjak jelentették a legfőbb vonzerőt az eddig leszerződött bérlők számára.

Az irodaház fejlesztője és 50%-os tulajdonosa az ING Real Estate Magyarország, kizárólagos bérbeadó ügynöksége pedig a DTZ.

Szolgáltatások: Szupermarket, mozi, kávézók, éttermek, fitness terem, és különböző boltok és szolgáltató egységek széles skálája.
A versenyen 6 kategóriában választják ki a legjobbakat: az Év Irodája, az Év Irodaháza, az Év Tanácsadója, az Év Legzöldebb Irodaháza, az Év Irodapiaci Szereplője, valamint idén először az Év Üzemeltető cége kategóriában is. A jelentkezők először egy közönségszavazáson vesznek részt, majd egy 7 fős, irodapiaci szakemberekből álló, független zsűri választja ki a végső győzteseket. Az iroda.hu III. Díjátadó Gála 2013. január 31-én a Larus Rendezvényközpontban kerül megrendezésre.

Az „Év Irodaháza 2012 Közönségdíj” egy különleges kategória, melynél a bérlői elégedettséget és az irodaház funkcionalitását vizsgáljuk. Kizárólag az alábbi szempontoknak megfelelő irodaházak nevezhetők: 10.000 m2 bruttó alapterületnél nagyobb, 2010-ben vagy az után épült, minimum 70%-os bérbeadottsággal rendelkezik 2012. november 1-én, A vagy B kategóriás és Magyarországon található.

Gyönyörködjön és szavazzon az "azevirodaja.hu" honlapon!

1 csatolt kép 1
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.