BUDAKESZI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2013. április 28., vasárnap 14:17

Kézdivásárhelyi csoport a Nagy Sándor József Gimnáziumban - galéria
Iskolánk a Bethlen Gábor Alapkezelő Határtalanul programja keretében vendégül látta a kézdivásárhelyi Bod Péter Tanítóképző 33 fős csoportját. Nagyon színes programjaink voltak.
 
Városnézésen vettünk részt Budakeszin és Budapesten, előadást hallgattunk a Nagy Gáspár Városi Könyvtárban, volt táncház a Herczeg Tánccsoport közreműködésével, gyalogtúráztunk a János-hegyre, barlangásztunk a Mátyás-hegyi barlangban, sütöttünk, főztünk, sportoltunk együtt.
 
Az első sétánk a Polgármesteri Hivatal udvarán a székely zászlóhoz vezetett, s az utolsó nap a Parlamentnél fejeztük be a programot, ahol szintén ott lobogott a székely zászló.  Ez nagyon jó érzéssel töltötte el vendégeinket.
 
Szoros barátságok alakultak ki diákjaink és tanáraink között, s alig várjuk már, hogy május végén mi is ellátogassunk Kézdivásárhelyre, s együtt töltsünk egy hetet, felkereshessük Háromszék gyönyörű látnivalóit.

Dr. Dömötörné Papp Hargita
igazgató
 

http://www.hirmondo.budakeszi.hu/galeria/category/408-herczeg-tanchaz-a-nagy-sandor-jozsef-gimnaziumban-a-kezdivasarhelyi-bod-peter-tanitokepz-vendegdiakjaival


7 csatolt kép 3217654
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.