RÁCALMÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2013. május 10., péntek 10:25

V. Almavirág Fesztivál
Május 11-én a hagyományokat követve ismét a család, az egészség, a sport és a kultúra jegyében rendezi meg az Almavirág Fesztivált településünkön a Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület. A régió egyik legjelentősebb rendezvényének programkínálata idén is gazdag lesz, az egész napos fesztiválon minden korosztály találhat magának színvonalas szórakozást a Jankovich-kúria parkjában és termeiben.
A nagyszínpad programjában helyi művészeti csoportok fellépése mellett Anti Fitness Club, Wolf Kati és Karthago koncert is szerepel. Az ügyes háziasszonyok idén is megmérettethetnek az almás sütemények versenyén, de keresik a fesztivál legügyesebb almahámozóját és lesz almáspalacsinta-sütő verseny is.
A fesztivál ideje alatt rendezik meg a III. Országos Nordic Walking Találkozót, ahová az ország minden részéből várják az aktív gyaloglókat és a sportággal ismerkedni kívánó érdeklődőket egyaránt. A gyalogtúra útvonala csodálatos természeti környezetben, a dunai Nagy-szigeten vezet.
Idén első alkalommal a Country Táncosok Országos Találkozójának is helyszínt ad a fesztivál. Emellett számos kiállítás, egészségmegőrző programok, alternatív gyógymódok bemutatója és különböző sportolási lehetőségek várják a látogatókat.

A rendezvény programja a csatolt webcímen.


Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.