GÖDÖLLŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2013. július 16., kedd 09:12

Felhívás Helyi Esélyegyenlőségi Program tervezetének társadalmi vitájára
Az Egyenlő Bánásmódról és az Esélyegyenlőség Előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvény, a helyi esélyegyenlőségi programok elkészítésének szabályairól és az esélyegyenlőségi mentorokról szóló 321/2011. (XII. 27.) Korm. rendelet és a helyi esélyegyenlőségi program elkészítésének részletes szabályairól szóló 2/2012. (VI. 5.) EMMI rendelet rendelkezései alapján minden települési önkormányzatnak, így Gödöllő Város Önkormányzatának is Helyi Esélyegyenlőségi Programban (továbbiakban: HEP) kell rögzítenie az esélyegyenlőség érdekében szükséges feladatokat.


A HEP tervezete Gödöllő város számos intézményének és közreműködő partnerének adatszolgáltatása alapján, valamint a megalakult Helyi Esélyegyenlőségi Program-FÓRUM szakmai véleményezésével készült el.
A letölthető Helyi Esélyegyenlőségi Programot és mellékleteit szakmai szervezetek véleményének kikérésével egy időben Gödöllő Város Önkormányzata társadalmi vitára bocsátja; kérjük, hogy amennyiben észrevétele van, úgy azt 2013. július 26-áig a kovacs.gergo@godollo.hu címre szíveskedjen megküldeni.

http://www.godollo.hu/_site/doc/newswf2e0072/2013_hep.pdf


Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.