BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN VÁRMEGYEI ÖNKORMÁNYZAT
2013. szeptember 14., szombat 17:35

A legerősebbek a legek megyéjében
A miskolci ITC székház ad otthont a hétvégén az első magyarországi  Szlovák-Magyar Fekvenyomó Kupának, amire számos erejét bizonyítani vágyó férfi és női sportoló érkezett. A versenyt  a fővédnök, dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta 
 
A sportág koronázatlan királya, Mészáros László mint versenyigazgató köszöntötte a résztvevőket, majd felkérte dr. Mengyi Rolandot beszéde megtartására.
 
A közgyűlés elnöke köszöntötte a versenyzőket a legek megyéjében, ahol a legvadregényesebb tájak, a  legfinomabb borok, a legszebb lányok, és a legerősebb emberek élnek. „Büszkék vagyunk és felnézünk rátok, de nem csak a fizikai nagyságotok miatt, hanem a teljesítményetek miatt is.” –utalt a rendíthetetlen edzőterembe járásra kora reggel, szakadó esőben, munka után, akkor is, ha tűrni kell, hogy fáj, és akkor is, ha a monotonitás unalmát kell legyőzni.
 
„Felkészültek lesztek, amikor eljön az idő, mert el fog, talán pont ez az. A kitartás, erő katonái vagytok!” –bíztatta a versenyzőket dr. Mengyi Roland, majd búcsúzóul azt kívánta, hogy a kvalifikációt sikeresen teljesítő sportolók eredményesen képviseljék Magyarországot az Egerben megrendezésre kerülő világbajnokságon.
  A megnyitót követően elkezdtek melegíteni a sportolók és kezdetét vette az erős emberek versenye.
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.