ÉRPATAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2013. november 27., szerda 10:44

Együttműködési megállapodás a Jobbik és az Érpataki Modell Országos Hálózata között
Tisztelettel meghívjuk Önt
A JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM és azÉRPATAKI MODELL ORSZÁGOS HÁLÓZATA közöttiEGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS ÜNNEPÉLYES ALÁÍRÁSA céljából szervezett stratégiaismertető rendezvényre és sajtótájékoztatóra, valamint az azt követőÖNKORMÁNYZATI TOVÁBBKÉPZÉSRE ÉS SZAKMAI KONZULTÁCIÓRA. 
Helyszín: Érpatak, Béke u. 28. (az önkormányzati hivatal Árpád terme)
Időpont: 2013. november 29. péntek 
Program:
10.00 óraVONA GÁBOR pártelnök úr, és dr. th. OROSZ MIHÁLY ZOLTÁN polgármester úr az Érpataki Modell Országos Hálózatának vezetője tájékoztatja az érdeklődőket és a sajtó képviselőit a jövőbeni együttműködésről, a megállapodás céljáról, és tartalmáról, mely elsősorban a helyi hatalom közérdek-érvényesítő gyakorlatának megismertetéséről és továbbadásáról szól és havi szakmai képzések s rendszeres terepgyakorlatok keretében fog megvalósulni azzal a céllal, hogy a nemzeti és hazafias elkötelezettségű önkormányzati képviselő-jelöltek és leendő polgármesterek minél eredményesebben felkészülhessenek a települések hatékony szolgálatára.
A rendezvény hazafias szellemiségének erősítésében közreműködikVÁRI-KOVÁCS PÉTER SZÍNMŰVÉSZ11.00 ÓRAAZ EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS ALÁÍRÁSA, MAJD SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ


11.30 – 14.30 közöttÖnkormányzati továbbképzés és szakmai konzultáció a miskolci, hejőszalontai, jászberényi, mezőkövesdi, gyöngyösi, hajdúdorogi, sajóbábonyi, ceglédi, abonyi, pilisi, lyukói és a konyári stb. bázisok bemutatkozásán valamint Gyöngyöspata és Tiszavasvári polgármestereinek tájékoztatásán keresztül. 

A TUDÁS ÉS AZ ERŐS SZÖVETSÉG A TETTEK SIKERÉNEK ZÁLOGA!

Kérjük a sajtó tisztelt képviselőit, hogy interjú igényüket előre egyeztessék az erpatakimodell[kukac]erpatak.hu e-mail címen.

1 csatolt dokumentum meghivo
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.