BUDAPEST FŐVÁROS IV. kerület - Újpest Önkormányzata
2014. május 19., hétfő 14:47

Hajrá Újpest!
Újpest játékosai és a szakmai stáb részére

Most vasárnap, hosszú idő után először játszhat ismét kupagyőzelemért szeretett és nagy múltú futballklubunk az Újpest FC.

Ezúton szeretném közvetíteni az újpesti polgárok, az újpesti drukkerek és focirajongó gyerekek jókívánságait a csapat minden játékosának, az edzőnek és mindenkinek, aki a klubnál a közös sikerért dolgozik. Szeretném biztosítani a csapatot arról, hogy egész Újpest szorítani fog értük.

Nemcsak a klubnak, de a városnak is rendkívül fontos ez a mérkőzés. Mi, Újpestiek hosszú évek óta először drukkolhatunk komoly országos sikerért a labdarúgásban. Bajnokságot 16, kupát 12 éve nyertünk utoljára.

A vasárnapi Magyar Kupa döntője történelmi esemény számunkra, és szeretném, ha ezt mindenki teljes szívvel átérezné. Amikor magukra húzzák a csapat mezét, nem csak tudniuk, de érezniük is kell, mit jelent rajta a két csillag!

Önök most nyerhetnek egy komoly kupát, amire egész életükben büszkék lehetnek, a klub hőseivé válhatnak és egyben saját játékosi, edzői rangjukat is emelhetik.

Az újpestiek nevében arra kérem Önöket, adjanak bele mindent! Harcoljanak értünk!

Egyúttal minden Újpest szurkolót arra bíztatok, legyünk ott a Puskás Ferenc Stadionban minél többen, buzdítsuk sportszerűen és elszántan, újpesti szívvel a lila-fehér fiúkat!

Újpest, 2014. május 19.                                                     

                                                                        Wintermantel Zsolt
                                                                       Újpest polgármestere



1 csatolt kép Újpest FC logó
1 csatolt dokumentum Wintermantel Zsolt levele
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.