DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2014. június 4., szerda 09:55

Kihívás Napja - 2014. május 21.
DÉVAVÁNYA Város Önkormányzata az idei évben is benevezett a KIHÍVÁS NAPJA országos játékba, - a teljesítés eredménye rajtunk múlt!!!


V. Kategória I. helyezés.


Reggel nyolc órától este nyolc óráig, az óvodások,  az általános iskolások, középiskolások valamint a gondozott, a nyugdíjas korúak is részt vettek a napi sport eseményekben, valamint a civilek, a szakosztályok , a munkahelyek is „ráerősítettek” a minél jobb eredmény eléréséhez. A Ványai Ambrus Általános Iskola tanítás nélküli napján a sportolásé volt  a „főszerep”.  Az időjárás is kegyes volt, - a bérelt vízi foci pályán állandó volt a jelenlét, úgy szintén az óriás csúszdán és ugrálón, ami a Művelődési Ház udvarán  lett elhelyezve. Lehetett úszni a strandon, aerobikozni, birkózni, futni, sorversenyeken részt venni stb. Az esti kerékpározás felülmúlta a várakozásunkat, az összefogásoknak köszönhetően 120-an vágtak neki Réhelynek.


KÖSZÖNJÜK MINDEN RÉSZTVEVŐNEK, JÁTÉKOSNAK, SEGÍTŐNEK, A NAP FOLYAMÁN NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNYÉT, KITARTÁSÁT. Rendőrség-polgárőrségnek  a futáshoz, kerékpározáshoz a felvezetést, ügyelést.


Jövőre ismét találkozunk!                                           



szervezők


Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.