HAJDÚNÁNÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2014. június 12., csütörtök 13:51

Első helyezést értek el Nánási Portékások
Idén 18. alkalommal került megrendezésre a „Hajdúdorogi Vállalkozói Napok és Termékkiállítás” június 6-7. között. A rendezvényen a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara díjai is kihirdetésre kerültek, melyen a Nánási Portékások az első helyezett díját vehették át a 23 kiállító közül.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúdorogi Szervezete a település önkormányzatával együttműködve idén is megrendezte a XVIII. Hajdúdorogi Vállalkozói Napok és Termékkiállítást, melyen a megyében működő vállalatok szakmai előadásokat hallgathattak meg olyan témákban, melyek segíthetik őket abban, hogy sikeresebben és költséghatékonyan végezhessék tevékenységüket.

A június 6-7. között megrendezett 18. kiállítás a régió településein működő cégek, vállalkozások számára biztosít bemutatkozási lehetőséget, továbbá kiváló alkalmat teremt a gazdasági kapcsolatok erősítésére és új kapcsolatok építésére.

A Hajdúnánási Termelői Piac vezetője elmondta, hogy az első alkalommal részt vevő nánási termelők külön indultak a megmérettetésen, azonban a zsűri nem tudott dönteni a magas minőségű és színvonalú termékek között, így az első helyezett díját megosztva a Nánási Portéka termelői Jádi Norberttől, a HBKIK Hajdúdorogi Szervezetének elnökétől vehették át. Fűz Andrásné hozzátette, hogy minél nagyobb közönségnek szeretnék megmutatni, bemutatni a Nánási Portéka termékeit, melyhez elengedhetetlen az, hogy jelen legyünk és megmérettessük magunkat a különböző rendezvényeken, kiállításokon.

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.