PÁCIN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2014. június 15., vasárnap 21:17

Világszínvonalú produkció Pácinban
A magyar tánckultúra nagykövetei, az ExperiDance Production táncosai bemutatják ROMÁN SÁNDOR: ESSZENCIA – A RITMUS ÜNNEPE

Látvány és táncszínház két felvonásban, a Zempléni Fesztivál keretében augusztus 16-án szombaton 20:30-kor a Mágocsy Kastély kertjében. Már megvásárolhatók a jegyek június 30-ig elővételben, 30% kedvezménnyel 1.800 Ft-os áron.

Az ExperiDance Production tudásának legjava, igazi varázslat, a ritmus valódi ünnepe a színpadon. A Tánctársulat koreográfusa, Román Sándor a 14 éves alkotómunka legjavát szedte egy csokorba. A magyar néptánc nemcsak stíluselemeiben színes, hanem a dinamikai változásokban is. Ez a ritmikai gazdagság tárul a néző elé az ExperiDance Production Esszencia című előadásában.

A kulisszák misztikus és belső világa a színen feltűnő porondmesteren, az epekedő zenebohócon és az ő balerinájának szerelmén keresztül elevenedik meg a közönség számára. Ez a világ nagy többségében mindannyiunkat vonz, megérint és elkápráztat. A látványban rendkívül gazdag show-műsor a hagyományokat és a XXI. századi életérzést ötvözi különlegesen hatásos módon. A csapattól megszokott egyedi mozgást és zenei elemeket, valamint fénytechnikai effekteket felvonultató látványfantázia rendkívüli élményt ígér a nézőnek.

Producer: Vona Tibor
Rendező-koreográfus: Román Sándor
Belépőjegy: 2.500 Ft
Akciós jegyár: 1.800 Ft*A Pácinért Alapítvány és Pácin Önkormányzata támogatásával június 30-ig 30% kedvezménnyel!*Jegyirodánként különböző kezelési költséget számíthatnak fel.

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.