HAJDÚNÁNÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2014. augusztus 27., szerda 15:41

Megyei vadásznap és vállalkozói napok a Hajdúnánási Gyógyfürdőben
Gasztronómiai főzőversennyel, történelmi vadászruha bemutatóval, fotó kiállítással, országgyűlési képviselők és vadászok baráti labdarúgó mérkőzésével, erős emberek versenyével és más színes és gazdag programokkal várják az érdeklődőket augusztus 30-án, Hajdúnánáson a „Hajdú-Bihar Megyei Vadásznapok” és a „Hajdúnánási Regionális Vállalkozói Napok és Termékkiállítás” keretében.
 
A reggeli órákban vad és halételek, valamint a helyi ízek gasztronómiai főzőversenyével veszi kezdetét a 23. alkalommal megrendezésre kerülő megyei vadásznap. A hagyományos főzőverseny mellett a hazánkban vadászható vadfajok elejtett példányait is megtekinthetik az érdeklődők. A vadászok, horgászok, vállalkozók és termelők találkozóját Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, illetve Pechtol János, az Országos Magyar Vadászkamara főtitkára nyitja meg, majd vadászati kitüntetések átadására és az új vadászok avatására kerül sor.

A nap folyamán történelmi vadászruha, vadhívó, solymász és vadászkutya bemutatók mellett az érdeklődők megtekinthetik az erős emberek versenyét, a városi labdarugó bajnokság keretében sor kerül az országgyűlési képviselők és a Hajdú-Bihar megyei vadászok baráti labdarúgó mérkőzésére, valamint trófea kiállítással, gyermekprogramokkal, egészségnappal, vadászirodalom – történeti kiállítással és a Hajdú-Bihar megyei szervezetek bemutatóival várják a Hajdúnánási Gyógyfürdőbe látogatókat augusztus 30-án, szombaton.
 
A hajdúnánási vadásznapot két kísérő program is színesíti: Az „I. Hajdú 24 órás Páros Horgászverseny” augusztus 29-30. között kerül megrendezésre, melynek a hajdúnánási Tuskós Horgásztó ad otthont, míg a Nemzetközi 3Dimenziós Tradicionális vadász íjász megmérettetésre augusztus 30-án kerül sor a Fürdő út végén.

4 csatolt kép 2143
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.