VECSÉS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2014. szeptember 18., csütörtök 10:20

Szeptember 21-én ismét Vecsési Káposztafeszt!
Vecsés Város Önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat idén szeptember 21-én már 14. alkalommal rendezi meg országos hírű rendezvényét, a Vecsési Káposztafesztet.
Ebben az évben is számos csapat jelentkezett már a főzőversenyre, ezért biztosan nem lesz hiány a finomabbnál finomabb káposztás ételekből. Az idei főzőverseny zsűri elnöke BUDAY PÉTER mesterszakács lesz.

Vecsésen, az "Epres" területén folyamatos kézműves vásár, hagyományos Dirndl ruha bemutató, káposztapucoló verseny, interaktív tűzoltó bemutató, valamint a terveink szerint a savanyítást korabeli eszközökkel bemutató kis sarok is várja majd az érdeklődőket. A Német Nemzetiségi Önkormányzat pedig rengeteg káposztás finomsággal készül, standjuknál megkóstolhatjuk többek között a vecsési káposztás lángost, valamint az igazi krumplis fleknit is.
 
Idén is keressük a legjobb vecsési savanyúságokat, valamint az ország legnagyobb káposztáját is.


Színpadi programok ebben az évben is két színpadon zajlanak. Számos fellépő tánccsoporton, kóruson, gyermekműsoron túl idén biztosan a feszt vendége lesz a Magyar Köztársaság Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett DEMJÉN FERENC, valamint élő koncertet ad az ország számos fesztiválján bizonyító és külföldöd is megjárt OCHO MACHO zenekar.


További bővebb és friss információkat a Káposztafeszt hivatalos facebook oldalán a  teszünk közzé.


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

1 csatolt kép Káposztafeszt Vecsés
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.