OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2015. február 13., péntek 08:47

Oroszlány is beszáll a „paneltámogatásba”
Oroszlány önkormányzata döntött arról, hogy a 2015. évi költségvetésében 38 millió forintot különít el az oroszlányi társasházi és lakásszövetkezeti energiahatékonysági fejlesztések minél szélesebb körű megvalósítása érdekében. 
A központi pályázathoz kapcsolódó kiegészítő önkormányzati támogatás mértéke pályázatonként a támogatás szempontjából elismerhető bekerülési költség 20 %-a, de lakásonként legfeljebb 200.000,- Ft. A központi pályázaton elnyerhető támogatás mértéke: legfeljebb az elismerhető bekerülési költség 50 %-a. A támogatás formája: vissza nem térítendő támogatás. Eredményes pályázat esetén a pályázat elbírálásakor feltételes támogatási ígérvényt állíthat ki az önkormányzat. Tényleges önkormányzati támogatásra abban az esetben kerülhet sor, ha a lakóközösség pályázatát az állami költségvetés is támogatja.  
A benyújtott pályázatokat a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság bírálja el a rendelkezésre álló támogatási keret figyelembe vételével, miután a képviselő-testület február 10-i ülésén igent mondott az előterjesztésre.

2015.02.10.

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.