HAJDÚNÁNÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2015. április 22., szerda 13:27

Újabb díjjal gazdagodott a Nánási Portéka
Idén 18. alkalommal szervezték meg a „Bihar-Bihor Expo” rendezvényt Biharkeresztesen április 17-én, ahol a Nánási Portéka termelői elhozták Biharkeresztes Város Önkormányzatának díját.
Tizennyolcadik alkalommal nyitották meg a Bihar-Bihor Expót április 17-én, pénteken Biharkeresztesen, ahol az idei kiállítók közel 700 négyzetméter fedett területen mutathatták be kézműves termékeiket, emellett szakmai fórumokat is tartottak. 

Az expon átadták „Biharkeresztes Város Önkormányzatának díját” is, melyet ebben az évben a Nánási Portéka termelői vehettek át Barabás Ferenc Biharkeresztes polgármesterétől.
A Termelői Piac vezetője elmondta: a Nánási Portéka mellett a Hajdúnánási Tartósító és Építő Szociális Szövetkezet, illetve a Hajdúnánási Helyi Sajátosságok is jó néhány nézelődőt csalogatott standjához, ahol az érdeklődők megismerhették és megkóstolhatták a Szövetkezet, illetve városunk első márkájának termékeit, ezen felül a megkóstolt termékeket helyben meg is vásárolhatták.
Fűz Andrásné hozzátette, hogy ez a díj is tükrözi a védjegyhasználóink alázatosságát és elhivatottságát, mindemellett örömteli az is, hogy ma már egyre több tudatos fogyasztóval találkozunk szerte az országban, akik minőségi és helyben előállított termékeket, ételeket tesznek le a család asztalára.

A kiállítást a határ mindkét oldalát reprezentáló kulturális programok színesítették.

7 csatolt kép 3217654
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.