HAJDÚNÁNÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2015. április 27., hétfő 13:35

Széchenyi Programiroda nyílt Hajdúnánáson
Ünnepélyes keretek között adták át a Széchenyi Programiroda Hajdúnánási Térségi Irodáját 2015. április 24-én, Hajdúnánáson. Az átadást megtisztelte jelenlétével Dr. Tiba István, országgyűlési képviselő, illetve Buzás László, a Széchenyi Programiroda Észak Alföldi Irodájának regionális igazgatója.
Az új kirendeltség legfőbb célja, hogy a 2014-2020-as Európai Uniós finanszírozási ciklusban minél több hajdúnánási vállalkozás sikerrel jusson pályázati forrásokhoz, ezzel is növelve azok versenyképességét.

„Ésszerű, logikus, fenntartható fejlesztéseket kell megvalósítani a településeken, melyek az itt élő emberek érdekeit szolgálják” – hangsúlyozta Szólláth Tibor, Hajdúnánás város polgármestere, aki reményét fejezte ki, hogy mind a választókerületben, mind a Járásban, mind pedig Hajdúnánáson is sikeres fejlesztések valósulnak meg a jövőben.

Dr. Tiba István, országgyűlési képviselő beszédében elmondta, hogy az elkövetkezendő időszakban a gazdaságfejlesztési pályázatok kiemelt prioritást fognak élvezni térségünkben, melyet elsősorban a termelők és a vállalkozások használhatnak fel.

Buzás László, a Széchenyi Programiroda Észak Alföldi Irodájának regionális igazgatója köszöntőjében kiemelte, hogy az elmúlt években, a térségben közel 14 milliárd forint támogatást nyertek el a vállalkozások, így elmondható az eddigi tapasztalatok alapján: jól teljesített a térség a pályázatok számát illetően és a remények szerint ez az aktivitás nőni fog a jövőben.

Az ünnepélyes szalagátvágást követően a Széchenyi 2020 pályázatok menetrendjét Péter János tanácsadó mutatta be.

Az iroda kedden és csütörtökön 8 órától 16:30-ig várja ügyfeleit a Köztársaság tér 1. szám alatt, a Dorogi úti bejáratnál.

8 csatolt kép 87654321
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.