HAJDÚNÁNÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2015. május 7., csütörtök 11:37

Anyák napi ünnepséget tartottak az Ezüstkor Nyugdíjas Klubnál
Az anyák napja alkalmából szerveztek összejövetelt közösségüknek az Ezüstkor Nyugdíjas Klub tagjai. Az édesanyák önzetlen szeretete előtt tisztelegve versekkel, dalokkal köszöntötték a rendezvény ünnepeltjeit.  

Az Ezüstkor Nyugdíjas Klub május 4-én tartotta anyák napi ünnepségét, melyet idén ismét a Nyakas Farmon rendeztek meg immár negyedik alkalommal. A klub férfi tagjai versekkel, nótákkal köszöntötte az anyákat, nagymamákat, míg a vendéglátó Nyakas András a finom ételekről, italokról gondoskodott.
Az Ezüstkor Nyugdíjas Klub egész évben rendkívül sok színes programon vesz részt, amelynek egyik állomása az anyák napja.

A rendezvényt Timári Balázs, az Ezüstkor Nyugdíjas Klub elnöke nyitotta meg, aki beszédében köszönetét fejezte ki Nyakas Andrásnak, hogy ilyen színvonalas helyszínt, s körülményeket biztosított a rendezvényük számára immár negyedik alkalommal.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével városunk két alpolgármestere Dr. Juhász Endre és Csiszár Imre valamint Molnár Ferencné, a Hajdú-Bihar Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetségének elnöke, valamint Bodnár Antalné, a Hajdú-Bihar Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetségének alelnöke. 

A megnyitó után Szabó Sándor nótaénekes és a férfi klubtagok köszöntötték az anyákat, nagymamákat verssel és énekszóval. A virágok pedig, amit az ünnepeltek vehettek át a klub férfitagjaitól, a szeretetet, a megbecsülést és az irántuk érzett, soha el nem múló hálát jelentik gyermekeiktől, unokáiktól, családtagjaiktól egyaránt.

A programokat követően asztalra került a finom ebéd, melyet a nap házigazdája ajánlott fel. Az anyák napi ünnepség egész délután tartott, így a klubtagok egy kellemes és tartalmas napot tölthettek el a Nyakas Farmon.

10 csatolt kép 10987654321
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.