BÉKÉS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2015. december 16., szerda 17:21

Főállású alpolgármestert választottak Békésen
December 16-án megtartott ülésén választotta meg Békés Város Képviselő-testülete a jelenlegi társadalmi megbízatásban dolgozó alpolgármester, Dr. Pálmai Tamás mellé az új, főállású alpolgármestert, Kálmán Tibort.


A döntésben nagy szerepet játszott az, hogy a hamarosan induló pályázatok sikeres előkészítése és megvalósítása több elfoglaltságot jelent majd a városvezetés számára. A megválasztott főállású alpolgármester, Kálmán Tibor feladata a későbbiekben elsősorban a humán területre terjed majd ki – hangsúlyozta Izsó Gábor polgármester. Az ifjúsági, közművelődési, kulturális, sport és kiemelten a turisztikai tevékenységgel összefüggő feladatok ellátását fogja végezni 2016. január 1-jétől, a szociális ügyek és az egészségügy terén továbbra is Dr. Pálmai Tamás alpolgármester tevékenykedik majd.


Kálmán Tibor nem képviselő, 39 éves matematika-testnevelés szakos pedagógus, aki az elmúlt kilenc évben köztisztviselőként látta el a Békési Polgármesteri Hivatal sportreferensi munkakörét. Jelenleg a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnökségének tagja, a dél-alföldi régió képviselője.

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.