DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2010. március 8., hétfő 10:13

Minőségi díjat kapott a debreceni Hotel Lycium
A debreceni Hotel Lycium**** a Magyar Turizmus Minőségi Díját kapta meg az Utazás 2010 kiállításon Budapesten 2010. március 5-én.

A Magyar Turizmus Minőségi Díját szakmai bírálóbizottság által minősített szempontok alapján ítélik oda. A díj garanciát ad arra, hogy az adott szolgáltató valóban megfelel a kategóriáján belül elvárható követelményeknek. Elnyerése elősegíti a szolgáltató piaci pozíciójának megtartását, kiszélesítését és komoly szakmai presztizst jelent. A díjat a Hotel Lycium**** nevében Balázs Csaba szállodaigazgató a budapesti Utazás kiállításon vette át. A díj a kiemelkedő minőségre utal, 3 évig érvényes, bármikor ellenőrizhető, és a szolgáltatások minőségi romlása esetén visszavonható. 
A debreceni szállodának nem ez az első díja. 2007-ben a Business Traveller Corporate Club díját kapta meg „A legjobb új szálloda” kategóriában, és ugyanebben az évben a szálloda vendéglátásának kiemelkedő szakmai munkáját a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség védnöki tábla odaítélésével ismerte el. 2008-ban a Népszabadság által kiadott, Az 50 legjobb magyar szálloda című kiadványban a modern üzleti szállodák kategóriájában egyedüli vidéki szállodaként a Hotel Lycium**** megelőzve egy budapesti ötcsillagos hotelt is, a nyolcadik helyen szerepelt.

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.