GILVÁNFA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2016. április 1., péntek 16:37

Segítségnyújtás kampány támogatással
AlkoTárs – adománygyűjtő kampány
Az AlkoTárs kampány célja, hogy a tavasz folyamán megvalósíthassunk egy képességfejlesztő, kreatív műhelysorozatot az Élmény Tár Tanodában.
Március és május között a Tanodába járó gyerekeknek egy olyan segítő programot szervezünk, amely során javulnak tanulási képességeik és ezáltal jobban teljesítenek majd az iskolában.
Ennek finanszírozására közösségi kezdeményezést indítunk, fiatal művészek segítségével.
A tanodánkba járó gyerekek lerajzolták legkedvesebb dolgaikat, amelyeket művészek öltöztettek új ruhába, közelítették meg új szemszögből. Az így elkészült képpárokat ÁPRILIS 2-án elárverezzük, az aukción befolyt összeget pedig a tanulássegítő programunk megvalósítására fordítjuk.
Az árverés részleteiről, folyamatosan frissülő információkat  találhattok.
A programot az aukción kívül is támogathatod kisebb vagy nagyobb összegekkel: 

Minden felajánlás hozzátesz az élményhez! 
MINDEN NAPRA EGY KÉP
Huszonnegyedik nap, huszonnegyedik kép (2016. április 1.)

A mai naptól kezdve minden nap megosztjuk egy képpárt és az alkotóik történetét, bemutatkozását.
Gyerekrajzok és művészi átértelmezésük képpárjaival keres támogatókat az Élmény Tár Tanoda. A mélyszegénységben élő gyerekek fejlesztésével foglalkozó pécsi tanodának márciustól nincs fedezete a 25 gyerek oktatására.

Nincs otthon filcük, ceruzájuk, papírjuk, sportfelszerelésük a pécsi Gyárvárosban mélyszegénységben élő gyerekeknek, mégis minden héten ott vannak az .
A tanoda 25 gyereknek biztosít lehetőséget arra, hogy játékosan, élményeket szerezve fejlődhessenek és tanuljanak rajzzal, társasjátékkal, focival, tánccal, élménypedagógiával, zenével. A műhely nem csak az együttműködő készséget, a mozgást, az ábrázolást, a kézügyességet fejleszti, hanem a koncentrációt is, ami az iskolai tanulásban segíti a gyerekeket.


Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.