ABASÁR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2016. november 16., szerda 11:37

PET PALACKOKBÓL SZŐLŐFÜRT – SZAVAZZUNK AZ ABASÁRI GYEREKEK ALKOTÁSÁRA!
November 16-30. között lehet szavazni a  weboldalon az abasári diákok munkájára. Abasár hagyományaihoz illeszkedve szőlő tematikájú, pet palackból készült pályamunkával indultak az abasári Aba Sámuel Általános Iskola 3. osztályos diákjai a Cetelem Zöldsuli pályázaton. A gyerekek rengeteg energiát fektettek a munkába, több mint 1000 palack felhasználásával készítettek egy szőlőfürtöt és községünk nevének betűit a gyerekek magasságának megfelelő méretben.
A pályamunkák beadásának határideje október tizedike volt, a pályázatok elbírálására november 30-a után kerül sor két féle szempontrendszer szerint. Első körben a 15 legtöbb online szavazatot kapott pályamunka kerül értékelésre, valamint a zsűri is kiválasztja az általa legjobbnak ítélt 15 anyagot. Tehát összesen 30 db nyertes osztály lesz, a nyertesek egyenként 150.000 forintot kapnak, amit a gyerekek erdei iskolai táboroztatására fordíthatnak.
Kérünk mindenkit, november 16-30. között szavazzanak az abasári pályamunkára, hogy a 3. osztályos gyerekek részt vehessenek egy erdei táborban. Az Iskola és a gyerekek is izgatottan várják az eredményhirdetést, hiszen az intézmény számára fontos a környezettudatos nevelés, így bíznak a pozitív elbírálásban.
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.