BUDAPEST FŐVÁROS XII. kerület - Hegyvidéki Önkormányzata
2017. április 19., szerda 14:26

Biztonsági intézkedés a Normafa Óvodás gyerekekért
A rendkívüli időjárási viszonyok miatt, illetve arra való tekintettel, hogy sokan már lecserélték a gépjárművön a téli gumit nyárira, a Normafa környéke nehezen megközelíthető és jelentős fennakadások alakultak ki.  Az FKF Nonprofit Zrt. téli gépjárművei közül 12 db a magasabban fekvő, budai fő- és tömegközlekedési utakon már dél óta dolgozik, azonban a lelassult, helyenként bedugult útvonalakon nehezen haladnak a gépek (ilyen pl. az Istenhegyi út - Költő u. - Eötvös út útvonal).  
Elővigyázatossági okokból, a Hegyvidéki Önkormányzat rendőri felvezetéssel, saját autóbuszával, óvodapedagógus kíséretében ma 16.00 órától átszállítja Normafa Óvodából a Németvölgyi Általános Iskolába, azokat a gyerekeket, akiket még nem hoztak el a szüleik vagy esetleg nem tudnak eljutni az óvodához az időjárási viszonyok miatt.  Az érintett gyerekek természetesen óvodapedagógus felügyelete mellett várják a szülők érkezését a Németvölgyi Iskolában.  
Kérjük, mindenki fokozott odafigyeléssel közlekedjen, illetve ha bajba jutott embert vagy járművet látnak, hívják a 112-es segélyhívó számot!
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.