BUDAPEST FŐVÁROS IX. Kerület - Ferencváros Önkormányzata
2017. október 5., csütörtök 17:19

BUDAPEST FŐVÁROS IX. KERÜLET FERENCVÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK SAJTÓKÖZLEMÉNYE
Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2017. október 5-ei ülésén döntést hozott arról, hogy Baranyi Krisztina (Együtt) és Jancsó Andrea (LMP) képviselőket visszahívja a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottságból.
Baranyi Krisztina és Jancsó Andrea több évtizedes politikai szokásjogon alapuló kultúrát  vett semmibe akkor, amikor a sajtóval rendszeresen osztottak meg olyan kontextusukból kiragadott, botránykeltésre alkalmas félinformációkat, pontatlanságokat, amelyek félrevezették a kerület lakosságát és a szélesebb közvéleményt, annak ellenére, hogy minden releváns információ rendelkezésükre áll.
Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a nevezett képviselők számára fontosabb volt a kerület lejáratása ahelyett, hogy az érintett ügyekben az önkormányzatiság keretei között próbáltak volna megoldást találni. 
Különösen nehezményezzük azt, hogy pozíciójukat  a kerületben élők érdekében végzett konstruktív, építő jellegű munka helyett politikai haszonszerzésre, pártjuk és saját ismertségük sajtóbeli építésére használták fel.
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.