CSETÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2017. december 12., kedd 08:17

CSETÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA
Csetény Község Önkormányzata sikerrel pályázott a KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 - Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez kódszámú CSETÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA című projekt támogatására. 

A 5.127.000.- Ft, 100%-os támogatású vissza nem térítendő támogatást elnyert projekt a Széchenyi 2020 Közigazgatás– és Közszolgáltatás- Fejlesztési Operatív Program keretén belül valósul meg.
A Csetényi Közös Önkormányzati Hivatal dolgozói látják el a Csetény és Szápár község önkormányzati – hivatali - lakossági ügyeinek intézését.
Az ügyintézés magasabb színvonalának és a lakosság számára sokoldalúbb szolgáltatások nyújtásának eléréséhez a következőket valósítjuk meg: 
7 db korszerű munkaállomást alakítunk ki 1-1 darab asztali személyi számítógéppel, kártyaolvasóval, melyek lehetővé teszik az ügyfelek elektronikus aláírásának használatát.  A projekt során elvégezzük IT biztonsági szabályzat, az iratkezelési szabályzat, a helyi esélyegyenlőségi program aktualizálását, és sor kerül a hivatal ügyintézőinek továbbképzésére is. Az infokommunikációs akadálymentesítésre is megvalósítjuk. Az ügyvitel szervezési feladatok során duplex nyomtatókkal és az elektronikus dokumentumok számának növelésével csökkentjük a papírfelhasználást.

A projekt megvalósításának kezdete 2016.09.19, tervezett fizikai befejezése pedig 2018.06.30.
 
 

 

További információ kérhető:
Csetényi Közös Önkormányzati Hivatal
Cím: 8417 Csetény, Rákóczi utca 30.
Kapcsolattartó: Kelemen Éva
Telefon: +36 (88) 485 014
E-mail: kelemen.eva@cseteny.hu
Honlap: www.cseteny.hu

1 csatolt dokumentum Csetény KÖFOP sajtóközlemény
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.