AJKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA |
2018. február 2., péntek 09:23 |
A jó farsangi fánk titka |
|
Fánkot bármikor készíthetünk, a hagyomány viszont az, hogy a finomság fogyasztása a farsangi időszakhoz kapcsolódik. Többféle fajtáját ismerjük, a leggyakrabban mégis csörögefánk és farsangi fánk kerül az asztalokra. Somlóvári Kornél, az ajkai Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola szakoktatója kérdésünkre elmondta, hogy a fánk elkészítése közepes nehézségi fokú, kezdő háziasszonyok is bátran próbálkozhatnak az elkészítésével. http://ajkaiszo.hu/nincsen-farsang-fank-nelkul/ |
|
|
|
|
|
|
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat
MTI nonprofit Zrt. 2009 © Minden jog fenntartva.
|
|