BUDAPEST FŐVÁROS IX. Kerület - Ferencváros Önkormányzata
2018. március 26., hétfő 19:18

A FERENCVÁROSI SZOCIÁLIS ÉS GYERMEKJÓLÉTI INTÉZMÉNYEK IGAZGATÓSÁGÁNAK KÖZLEMÉNYE
Mi - a FESZGYI Szociális Szolgáltató Központban dolgozó idősgondozók - tájékoztatni szeretnénk a közvéleményt, hogy az elmúlt napokban az egyik közösségi oldalon egy olyan bejegyzés jelent meg, amelyben egy magánszemély szervezetünk dolgozóit hamis színben tünteti fel.
A bejegyzés szerint Ferencvárosban az önkormányzati idősgondozók a szépkorúak demenciáját vagy egyéb mentális, fizikai betegségét kihasználva politikai előnyt próbálnak szerezni Kocsis Máté, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje számára.
Határozottan cáfoljuk és visszautasítjuk azon feltételezést, amely szerint munkánk ellátása során jogellenesen politikai szereplőknek kampányolnánk!
Szeretnénk felhívni a közvélemény figyelmét arra, hogy munkánkra hivatásként tekintünk, nap mint nap lelkesedéssel végezzük a nem egyszer szellemileg és fizikailag is megterhelő feladatainkat, amelynek révén a rászoruló emberek mindennapjait tehetjük könnyebbé.
Ismerjük és tiszteletben tartjuk a ránk vonatkozó szakmai és etikai szabályokat, többek között a „Szociális Munkások Etikai Kódexét” is. 
 

Budapest, 2018. március 26.
 
 
 
  Gedeon Andor
  igazgató sk.
                                                                                                                  
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.