BÉKÉS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2018. május 15., kedd 10:25

Május utolsó vasárnapja idén is a gyermekeké lesz Dánfokon
A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ számos intézménnyel, civil- és sportszervezettel összefogva idén is nagy szeretettel készülődik arra, hogy május 27-én vidám és emlékezetes programokkal várja az apróságokat. 
Délelőtt a sárkányhajózásé lesz a főszerep. A Kikötőben 10:00 órakor kezdődik a VII. Körös Kupa Sárkányhajó Verseny, kezdő és haladó csapatoknak, felnőtt és ifjúsági kategóriában.
A délután viszont már csak a gyermekeké! A 14:00 órától kezdődő Városi Gyermeknapra várunk kicsiket és nagyobbakat a Dánfoki Üdülőközpontba, ahol a rendezvényre kilátogató aprónép megmérettetheti magát többféle játékos ügyességi- és sportvetélkedőben, a Meskete Meseszínház „Sárkánykalandjában”, egy izgalmas kötélpályán, valamint egy rafinált pókhálóban. Ha a gyerkőcök elfáradnának a sok futkározásban, bátran lehet csatlakozni a kézműves sátor tarkabarka foglalkozásaihoz. Remek szórakozást ígér a 14:30 órától kezdődő színes és vidám színpadi műsor, melyen fellép számos helyi kiscsoport, valamint „Imi bácsi és a ZűrZavar Zenekar”. Megnézhetünk egy látványos tűzoltóbemutatót, majd izgulhatunk a játékos ügyességi- és sportvetélkedő tombolasorsolásán. Végezetül, a nap zárásaként minden apróság bevetheti maradék energiáját a 19:00 órától kezdődő Belencéres Táncház forgatagába.
Egész napra az igazi vásári hangulat is garantált!  
Mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők és a támogatók.


Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.