KÁNTORJÁNOSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2018. június 19., kedd 10:41

Kántorjánosi Község önkormányzati épületeinek energetikai korszerűsítése

Kántorjánosi Község Önkormányzata 133,43 millió forint 100 %-os intenzitású támogatást nyert a TOP-3.2.1-15-SB1-2016-00057 azonosító számú, „Kántorjánosi Község Önkormányzati épületeinek energetikai korszerűsítése” című projekt megvalósítására.
Az energetikai korszerűsítés négy épületet érint: Kántorjánosi Polgármesteri Hivatal, Irodaház, Kántorjánosi Gyermekjóléti és Szociális Intézmény, Könyvtár épület
Mind a négy épület külső szigetelése és akadálymentesítése a projekt keretében megtörténik. Ezen felül az érintett épületek esetében fűtéskorszerűsítés, háztartási kiserőművel történő ellátás, nyílászáró csere, és elektromos hálózat korszerűsítése is megtörténik.
A beruházással kapcsolatosan lezárult a közbeszerzési eljárás, és 2018. május 28. napján aláírásra került a Vállalkozási (kivitelezési) szerződés a legalacsonyabb ajánlatot tevő SZOVIKER Szolgáltató, Vegyesipari és Kereskedelmi Kft.-vel.
2018. június 01. napján hivatalosan megtörtént a beruházási területek átadás-átvétele a kivitelező részére, és megkezdődtek a felújítási munkálatok.
Az energetikai korszerűsítéssel érintett felújítási munkálatok várható befejezése 2018. szeptember 30. napja.
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.
A projektről bővebb információt a www.kantorjanosi.hu oldalon olvashatnak.



1 csatolt dokumentum Sajtóközlemény
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.