GÖDÖLLŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2018. július 6., péntek 10:24

Figyelem! Megváltozik a közlekedési rend a gödöllői vasútállomásnál!
Az ideiglenes szintbeli vasúti átjáró útépítési munkái az előzetes terv szerint 2018. július 6-án befejeződnek és megtörténik az átadás az autósok részére. Ezzel együtt új forgalmi rend kerül kialakításra, ami várhatóan a felüljáró elkészültéig marad érvényben.
Az Állomás utca az Állomás tértől a vasúti átjáróig teljes szélességében lezárásra kerül, ezzel egy időben a vasút területén kialakított párhuzamos út és az ideiglenes szintbeli vasúti átjáró ad kapcsolatot a Premontrei úton keresztül a Köztársaság úttal.Ez a terelőút kétirányú forgalmú lesz, a vasúti keresztezésben fél- és fénysorompóval védett átjáróval.
A Fürdő utca a Légszesz utcától, valamint a Sík Sándor utca zsákutca lesz. 
A Dalmady utca Állomás úti vége lezárásra kerül. A Csipke utcából az egyirányúsítás megfordításával a Dalmady utcán keresztül lehet kihajtani az Isaszegi út felé.
A változás a buszközlekedést annyiban érinti, hogy a HÉV-végállomásnál kialakított HÉV-pótló buszok megállójából visszakerül a megálló az eredeti helyére, az állomással szembeni parkolóhoz. Az Isaszegi úton megépített buszmegállók továbbra is megmaradnak.
Ebben a vasútépítési ütemben történik meg a felüljáró és támfalak építése, valamint elvégzik a területen és környezetében szükséges közműkiváltásokat.
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.