MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2018. szeptember 5., szerda 17:45

Második „A Helyiek kedvence 2018” kategóriában a Miskolctapolcai Strandfürdő
2016-ban az Európában egyedülálló Miskolctapolca Barlangfürdő elnyerte az Év fürdője címet, idén azonban egy másik helyi fürdőt sikerült a miskolciaknak dobogóra juttatniuk: az augusztus 31-én lezárult országos online közönségszavazás végén A Helyiek Kedvenc Fürdője 2018 kategóriában második helyen a Miskolctapolcai Strandfürdő végzett.

 A miskolciak kedvenc fürdőjében élmény- és eseménydús volt az idei nyár. A Miskolctapolcai Strandfürdő többek között családi programokkal, retro nappal, fitness élményekkel, a Strandok éjszakáján különleges szauna utazással szolgált rá a helyiek kedvenc fürdője címre. Mindezt zenei fellépők, animátorok, gasztronómiai élmények, haditechnikai bemutató és sok más program színesítette egész nyáron.
A kedvelt családi medencébe új játékelemek kerültek beszerelésre, így gyermeknapon már több, különböző formájú vízágyút, óriásjátékokat, valamint egy vízi mérleghintát is kipróbálhattak a gyermekek.
A sportot kedvelők 2 röplabda- és 2 lábteniszpályán gyakorolhatnak, a fitness részlegben pedig rengeteg profi futópad, kardiogép várja a mozogni vágyó vendégeket.

 A miskolci fürdőkben még tart a nyár, szeptember 30-ig mindenkinek lehetősége van csobbanni a kültéri medencékben.

 Az egész évben elérhető wellness-, fitness- és szaunaprogramok mellett a Miskolctapolcai Strandfürdőben ősszel a Szaunázók éjszakáján vehetnek részt azok, akik igazán különleges élményeket keresnek.

 
Helyiek kedvence 2018 kategória eredménye:
·        Első helyezett: Tiszavasvári Strandfürdő.
·        Második helyezett: Miskolctapolcai Strandfürdő.
·        Harmadik helyezett: Tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő.
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.