VÉRTESSZŐLŐS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2019. március 14., csütörtök 18:21

Új helyen a Községi Könyvtár
Március közepétől akadálymentesen, új helyen várja látogatóit a Községi Könyvtár, mely a régi óvoda épületében került kialakításra. (Vértesszőlős, Múzeum utca 43.)

Az új Samufalvi Óvoda és Bölcsőde elkészültével, felszabadult a régi óvoda épülete, így a könyvtár átkerülhetett komoly átalakítások után az új helyére. Egyúttal lehetőség nyílt újabb közösségi tér kialakítására is.
A belső terek teljes felújításon estek át és új bútorok kerültek beépítésre. Külön teremben lesz a felnőtt könyvtár és otthonos játékos szobába költözik a gyermekrészleg. Barátságos olvasószoba is várja a könyvtár látogatóit. Itt 4 új asztali számítógép, beépített projektor is segíti a programok lebonyolítását. Kibővített folyóirat állomány, és ingyenes wifi is az olvasók rendelkezésére áll. Mód nyílik író-olvasó találkozók megszervezésére és filmklub elindítására is.

Még idén megújul a könyvtárnak otthont adó régi óvoda épülete is, ami teljes homlokzati hőszigetelést és új megjelenést kap várhatóan az év második félévben.

A vértesszőlősi Községi Könyvtár a költözés ideje alatt zárva tart!
Március 21-én (csütörtökön) bejárást biztosítunk az érdeklődők számára 11 órától 16 óráig.
Első könyvtári nap március 26-a (kedd). 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, az új könyvtárban.


Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.