FÁBIÁNSEBESTYÉN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2019. március 21., csütörtök 14:15

Fábiánsebestyén Községi Önkormányzat Hivatal épületének energetikai rekonstrukciója
Sajtóközlemény

TOP-3.2.1-15-CS1-2016-00029 – “„Fábiánsebestyén Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Energetikai Korszerűsítése” megnevezésű projekt zárásáról.
Fábiánsebestyén Községi Önkormányzata az „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” című felhívás kapcsán benyújtott pályázata pozitív elbírálású eredménnyel zárt. A Támogató döntése alapján 120.000.000,- Ft, 100% intenzitású vissza nem térítendő támogatásban részesült.
Fábiánsebestyén Község Önkormányzata ezen projekt keretében a hivatali épületének (Fábiánsebestyén, Szabadság tér 2) teljes energetikai felújítását tűzte ki célul.

A projekt magában foglalja a külső és belső nyílászárók cseréjét, projektarányos akadálymentesítés, a teljes belső területek felújítását, a külső és belső felületek képzését, külső hőszigetelés megvalósítását, padlófelületek cseréjét, a villamoshálózat korszerűsítését. A projekt keretén belül egy energetikai és környezeti szempontból is fenntartható épületet kívánt létrehozni, mindezt napelemek kihelyezésével, illetve energiahatékony eljárási alapon működő fűtési rendszer kiépítésével. Célunk, hogy egy megújult külső épületen kívül, korszerű belsővel megtöltve várja a lakossági ügyfeleit a megújult Önkormányzat.
 
A beruházás fizikai befejezésének időpontja: 2018.09.10.
 
A fejlesztés eredményeként az épületek felújításával, illetve berendezési tárgyainak cseréjével az odalátogatókat biztonságos, magas színvonalú, minden igényt kielégítő szolgálatok fogadhatják.
 
A projekt zárásakor a záróelszámolást követően kimutatott és elfogadott pénzügyi költséglista szerint a projektre elköltött összeg: 102.478.639.-Ft. Így jelentős megtakarítással, költséghatékony módon sikerült megvalósítani a projektet.
 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.