OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2019. április 8., hétfő 09:24

VérKör
Hónapokkal az rajt időpontja előtt betelt a VérKör teljesítménytúra maximális nevezőinek fenntartott 377 hely az online nevezési felületen, dacára annak, hogy a szervezők idén 100 fővel többnek adtak lehetőséget, mint a korábbi évben.

 A VérKör egyre ismertebb útvonalát ilyenkor ellenkező irányba kell teljesíteni, és nem telefonnal beolvasott QR kódok alapján, hanem az ellenőrző pontok pecsétjei alapján regisztrálják az útvonalat.


 A szervező OSE Kószák idén is kitettek magukért, a Sportcsarnokban helyet kapott rajt-cél, valamint a számos ellenőrző pontról csak elismerő nyilatkozatok születtek az indulók körében. A főszervező Nagy László és Lovas Mátyás párostól persze nem idegen a túrázók tisztelete: ők maguk is rendszeres résztvevői a hasonló eseményeknek.


 Az első beérkező, aki tavaly is a leggyorsabb volt, most új pályacsúcsot állított fel: az 1976-os születésű Schmidt Norbert 7 óra 15 perc alatt futotta le az Oroszlány-Várgesztes-Szentgyörgyvár-Gánt-Csákvár-ÚjOsztás-Csákányospuszta-Oroszlány útvonal 77 kilométerét.


 


 2019. 04. 08.Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.