BUDAPEST FŐVÁROS III. kerület - Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata
2019. május 11., szombat 13:18

Bús Balázs polgármester a hatóságot ért erőszak miatt feljelentést tesz - Tegyék nyilvánossá a térfigyelő kamera felvételeit!
Megdöbbentő, hogy Óbudán újszerű kampánymódszerekhez folyamodnak a baloldali politikai aktivisták és most már hatósági személyek inzultálásától sem riadnak vissza.
A tegnapi nap folyamán a netre felkerült egy manipulatív videó felvétel, amely nem mutatja a teljes valóságot, így a közvélemény félrevezetésre alkalmas. A terület térfigyelő kamerákkal ellátott, így Bús Balázs polgármester arra kéri a Hatóságokat, hogy ezek felvételeit tegye publikussá, továbbá az inzultusban résztvevőket is kéri, járuljanak ők is hozzá, hogy az objektív felvételeket megismerhesse közvélemény. Reméli, hogy az MSZP III. kerületi szervezete nem a manipulációban érdekelt, és ezért elősegíti a felvételek nyilvánosságra hozatalát.
Az ügy kapcsán Bús Balázs, a kerület polgármestere feljelentést tesz hatósági személy elleni erőszak vétsége miatt. Mint fogalmazott: „Elfogadhatatlan, hogy az óbudai önkormányzat munkatársát feladata ellátása során hatósági intézkedés közben bántalmazás érje.  Elképesztő, hogy a tegnapi nap során hárman is (ismert szélsőbaloldali provokátorok) agresszívan támadtak az intézkedő önkormányzati munkatársra.”
A választásokig tartó hátralévő időszakban arra kéri a pártokat és az aktivistáikat, hogy törvények betartása mellett az óbudaiak életét nem zavarva folytassák kampánytevékenységüket.
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.