TÖRÖKBÁLINT VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2019. május 18., szombat 06:52

0602 Auchan Törökbálint Félmaraton - Családi futónap
Családi futónap Törökbálinton
 
Június 02-án már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a 0602 Auchan Törökbálint Félmaraton családi futófesztivál, Törökbálint Város Önkormányzatának támogatásával és a méltán népszerű, legnagyobb vidéki futóverseny, a Borvidék Félmaraton stábjának rendezésében.

A fővédnökök: Elek Sándor polgármester

Az idei évben a gyermek számára indított futamok köre kibővült. A 220 méteres ovis és a 2 kilométeres gyermekfutam mellett a gyermekek a 450 méteres és az 1 kilométeres távok közül is választhatnak.

Itt mindenkinek jár az érem, a gyermekeknek is, hiszen a futás mindenkié, a gyermekeké is!
Nekik lehet játék és szórakozás, kikapcsolódás vagy már szenvedély, verseny vagy móka.
Mosollyal vagy fogcsikorgatva, örömmel vagy komolyan véve, copffal vagy macival, anyával vagy már nélküle, de mindenki büszkén!

A felnőtt indulók a 6 km, 11 km és 22,5 km távok között választhatnak. Minden induló gazdagabb lesz egy befutóéremmel, a rendezvény pólójával és sok apró meglepetéssel, amelyet a rajtcsomag rejt.

Futóversenyek tekintetében szinte egyedülálló módon a felnőtt futamokon induló számára ingyenes gyermekfelügyeletet biztosítanak a szervezők.

A kísérő programok között lesz ugrálóvár, arcfestés vagy éppen falmászás. A felnőttek pedig részt vehetnek egy profi testösszetétel-elemzésben és konzultálhatnak dietetikussal!

A célba érkezés után minden induló sorsoláson vesz részt, ahol a támogatók felajánlásával sok értés ajándék találja meg új tulajdonosát.

2 csatolt kép Családi FutóversenyTörökbálint Félmaraton
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.