BUDAPEST FŐVÁROS III. kerület - Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata
2019. szeptember 15., vasárnap 19:51

Jótékonysági Est a Szent Margit Kórház javára
A 10. születésnapját ünneplő óbudai Kobuci kert ad otthont a Szent Margit Kórház részére megrendezésre kerülő jótékonysági koncertnek, amelynek fővédnöke Bús Balázs polgármester. Az eseményen fellép és koncertet ad a Csángálló zenekar.                
A főváros egyik legnépszerűbb szabadtéri koncerthelyszíne az évfordulót egy különleges portréalbum megjelentetésével is ünnepli, melynek az eladásából származó összeget a Szent Margit Kórház javára ajánlották fel.
A Szent Margit Kórház egyszerre épít az alapítása óta eltelt több mint 120 év tapasztalatára, és próbál megfelelni a 21. század kihívásainak. Mindennapi tevékenységükkel, a gyógyítás iránt elkötelezett munkatársaik áldozatkész munkájával bizonyítják, hogy – egy állami tulajdonú intézmény keretei között – a Szent Margit Kórház fontos szerepet tölt be Budapest, Óbuda-Békásmegyer és a térség egészségügyi ellátásában.
A szeptember 22-én, 18 órakor megrendezésre kerülő “Jótékonysági Est” az idős betegek ellátásának támogatását célozza meg, az adománygyűjtés és a koncert bevétele a 2019-es év folyamán a Szent Margit Kórház Krónikus Belgyógyászati Osztályának felújításáért zajlik.
A jótékonysági estre jegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül () – 2000 Ft-os áron -, továbbá normál jegyek a rendezvény napján a helyszínen – 3000 Ft-os áron – kaphatók.


Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.