SÜMEG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2019. december 19., csütörtök 15:11

Projektátadó ünnepség a Sümegi Ipari Parkban
A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében Sümeg Város Önkormányzata 600,03 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Sümegi Ipari Park fejlesztéséhez.
A beruházás keretében egy kétszintes inkubátorház és egy kiszolgáló csarnok jött létre. Az építési kivitelezés rövid idő alatt, mintegy 9 hónap folyamatos munkájával valósult meg. A közel 600 m2 összterületű inkubátorházban 11 iroda, tárgyaló, konferencia terem, szociális helyiségek és az épület üzemeltetéséhez szükséges helyiségek kerültek elhelyezésre.
Az 1000 m2-es csarnoképület kialakítása acél keretszerkezettel, beton pontalapokkal és acél vértezetű hőszigetelt szendvicspanel fal és tetőfedéssel történt.

Az fejlesztés ünnepélyes átadó rendezvényére 2019. december 18-án került sor.
Az ünnepségen Szepesi Balázs gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár, Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő és Végh László polgármester méltatta a megvalósult fejlesztés jelentőségét.
A köszöntőket követően a beruházást Nagy József főesperes, kanonok úr megáldotta, majd a teljesen bebútorozott csarnok és irodaépület megtekintésére került sor.
A fejlesztéssel komplex, minőségi szolgáltatásokat tud a város nyújtani a térségben már működő vagy újonnan alakuló, betelepülő vállalkozásoknak. A beruházással Sümeg Város Önkormányzata a befektetési környezet kialakításának elősegítését, valamint a térségi gazdasági környezet fejlesztését kívánja megvalósítani, mellyel új munkahelyek is realizálódhatnak.

1 csatolt kép Foto
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.