BUDAPEST FŐVÁROS VII. kerület - Erzsébetváros Önkormányzata
2020. január 30., csütörtök 10:42

Március 2-ig lehet igényelni az Ezsébetvárosi önkormányzat által most alapított Karinthy Frigyes ösztöndíjat az 5-12. évfolyamos tanulóknak
Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata Képviselő-testületének a Karinthy Frigyes-ösztöndíjról szóló 3/2020. (I.30.) önkormányzati rendelete alapján az Önkormányzat Karinthy Frigyes-ösztöndíjban részesíti a VII. kerületben bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, életvitelszerűen a VII. kerületben élő és a VII. kerületben működő köznevelési intézménybe járó, kiemelkedő tanulmányi eredményt elérő 5-12. évfolyamos tanulókat.
Az ösztöndíjban részesülők pénzügyi támogatásban és elismerő oklevélben részesülnek. A pénzbeli támogatás 5 hónapra kerül megállapításra, a félévi eredmény alapján február-június hónapokra, az év végi eredmény alapján szeptember-január hónapokra. A támogatás mértéke havi 10.000 Ft. Az ösztöndíj igénylése iránt kérelmet kell benyújtani, amelyre egy évben két alkalommal van lehetőség, a félévi és az év végi tanulmányi eredmény alapján.

A félévi eredmények alapján a kérelem benyújtásának határideje:
2020. március 2. (hétfő)
A kérelmet a Polgármesteri Hivatal 1076 Budapest Garay u. 5. szám alatti Ügyfélszolgálati Irodáján kell benyújtani.
 
Az ösztöndíjjal kapcsolatos részletszabályokat a 3/2020. (I.30.) önkormányzati rendelet tartalmazza. További információ, felvilágosítás a Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltató Irodáján Kozma Andreától kérhető (06-1-462-3329, kozma.andrea@erzsebetvaros.hu).

3 csatolt dokumentum 3_2020 rendeletFehívásKérelem Nyomtatvány
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.