MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2020. március 17., kedd 15:13

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata továbbra is biztosítja a közétkeztetést
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata – változatlan térítési díjak mellett - továbbra is biztosítja a közétkeztetést (ebédet) a közoktatásban résztvevő általános- és középiskolás diákok részére.
2020. március 17-től az ügyeletet nem igénylő gyerekek részére az étkezés - a jelzése alapján - központilag lemondásra került.
A szülőknek - a rendkívüli helyzetre való tekintettel- jelezniük kell a Miskolci Közintézmény-működtető Központ felé, ha 2020. március 17-e után továbbra is igénylik a közétkeztetést!
2020. március 18. szerdától minden megrendelt ebéd kidobozolt formában kerül kiszállításra a gyermekek saját iskoláiba. Az ebéd átvétele aláírási kötelezettség és higiéniai szabályok fokozott betartása mellett lehetséges

 FIGYELEM!

2020. március 20. péntektől minden előzetesen leadott étkeztetési igényt aktualizálni kell, tehát mindazoknak a szülőknek, akik gyermekük felügyeletét vagy étkeztetését nem tudják otthonról biztosítani, étkeztetési (ebéd) igényüket újra le kell adniuk 9:30 óráig.
Az ebédrendelési igények leadását megtehetik:
·        e-mailben az  címen, valamint 2020. március 20-án reggel 7:30 és 9:30 óra között
·        telefonon a következő számon: 46/500-068

 Az étkezés megrendeléshez szükséges a gyermek neve, az intézmény, ahová jár, valamint az osztály megjelölése. Amennyiben a már megrendelt étkezést szeretnék lemondani vagy igényelni, azt egy nappal korábban 9:30 óráig kell jelezniük a fenti elérhetőségek valamelyikén!


 Amennyiben speciális étkezési igény merülne fel (allergia, érzékenység stb.), azt szintén jelezni kell a Miskolci Közintézmény-működtető Központ részére!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.