DUNAKESZI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2020. június 4., csütörtök 16:32

ÚJRA ELINDULT A NAGY SIKERŰ MOZDULJ DUNAKESZI!
2016-ban indult útjára a Mozdulj Dunakeszi program, melynek célja a városi közösségépítés. Napfény, puha pázsit, jó levegő és kőhajításnyira a gyönyörű Duna-part – mi több kell még egy jóleső, kora esti átmozgató edzéshez? Az alaphangulat adott, az átmozgató izommunkáról pedig kiváló helyi edzők gondoskodnak.
 
2020. június 03. augusztus 31. között minden hétfőn, szerdán és pénteken, 18:30 és 19:30 között szabadtéri aerobik órák várják az érdeklődőket, melyek Dunakeszi Város Önkormányzatának jóvoltából INGYENESEK.
Azok, akik kíméletesebb mozgásformára vágynak, hétfőnként 17:30-18:30-ig szenior örömtánc keretében kapcsolódhatnak ki
 
A jóleső kora esti átmozgató edzésekre semmiféle eszközre és speciális tudásra nincs szükség. Az órák célja elsősorban az, hogy mindenki jól érezze magát, a nap végén kellemesen felfrissüljön és átmozgassa az egész napos üléstől, vagy rohanástól elzsibbadt végtagjait. Az órákon kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül bárki részt vehet, a szervező Dunakeszi Programiroda garantálja, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb mozgásformát, intenzitást és nehézségi szintet!
 
10 évvel ezelőtt Dunakeszi városvezetése stratégiai kérdéssé tette a közösségépítést. A városban mindig is aktív sportélet volt, a helyi lakosok igényeihez igazodva alakulnak a rendezvények tematikái. Számos sportos jellegű rendezvényt szerveznek, mert fontos célkitűzés, hogy egyre több gyermekkel ismertessék és szerettessék meg a sportot és az aktívan egészséges életformát.
  Dunakeszi minden sikerének alapja, hogy a városvezetés a lakosaival közösen gondolkodik, és együtt cselekszik. Ha egy közösség tud együtt tervezni, együtt dolgozni és összefogni, akkor képes elérni bármit. Dunakeszi szerencsés város, megmutatják hogy milyen összetartó és erős közösséggé értek. Az elmúlt évek alatt az addigi alvóvárosból pezsgő közösségi és kulturális élet alakult ki, melynek köszönhetően Dunakeszi, a Fesztiválok városává, a Dunakanyar meghatározó kulturális központjává vált.

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.