RÁCALMÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2020. július 28., kedd 12:49

Elkészült Rácalmáson az Állomás utca
Rácalmás Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be a „Ipari parkok, iparterületek fejlesztése” című pályázati felhívásra. A projekt címe „Rácalmás Ipari park – Iparterület fejlesztése” a projekt azonosító száma: a TOP-1.1.1-15-FE1-2016-00013. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében Rácalmás város ipari parkjának a jobb elérhetősége valósulhatott meg. Az elnyert európai uniós vissza nem térítendő támogatás összege 100,00 millió Ft.

A 100,00 millió forint európai uniós támogatás segítségével az Állomás utca teljeskörű felújítása valósult meg, mely a meglévő iparterület megközelítését tudja szolgálni.

 A beruházási területen már betelepült vállalkozások gazdasági tevékenységet végeznek. Ezen az úton lehet a vasútállomást is megközelíteni, ami a jövőben a teherfuvarozás számára is kínál lehetőségeket. A fejlesztés megvalósulását követően a vasútállomás jól megközelítő a helyi lakosság számára is az Állomás utcáról, illetve a működő vállalkozások is könnyebben el tudják érni telephelyeiket, vállalkozásaik központjait.


 A projekt a Széchenyi 2020 program, Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében valósult meg.

Kedvezményezett: Rácalmás Város Önkormányzat
Megítélt összeg: 100,00 millió Ft
Projekt befejezése: 2020. június 30.


Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.